20.000 thuiszitters. 20.000 verhalen.

Iedere thuiszitter heeft z’n eigen verhaal. Een ding hebben ze gemeen: ze gaan niet naar school. Wanneer je niet de gebaande paden bewandelt brengt dit vaak uitdagingen met zich mee. Dit vraagt om kracht, hoop en vertrouwen.

Voel je vrij om jouw verhaal te delen. Ook als familie of professional. En ook wanneer je thuiszitter bent geweest, en nu weer naar school gaat of op een andere manier je weg hebt gevonden. Het is belangrijk om deze verhalen met elkaar te delen. Je bent namelijk niet alleen. Door jouw verhaal te delen geef je thuiszitters een gezicht. Hier kunnen we samen van leren, elkaar steunen, hoop, kracht en vertrouwen uithalen. We lezen je verhalen graag. 

Stuur je verhaal via het formulier onderaan deze pagina in. Alvast bedankt voor het delen!

* Om de privacy van personen en organisaties te waarborgen zullen we deze waar nodig anonimiseren. Dit om ervoor te zorgen dat het een respectvolle en veilige plek blijft om de verhalen te delen en te lezen.

** Je mag je verhaal anoniem insturen. E-mail is verplicht voor het insturen voor het formulier, maar wordt niet gepubliceerd.

Laatste verhalen

Thuiszitters zijn OOK de toekomst!

Al van jongs af aan wisten wij dat onze zoon anders was. Na enig aandringen bij het consultatiebureau begonnen ze eindelijk serieus te kijken. Hij bleek TOS te hebben en kon gelukkig naar een cluster 2 behandeling en later daar naar school, dit was in de Achterhoek. Hij begon met praten toen hij ruim 3…

Lees verder
Porseleinen kopje

Toen ik nog maar net naar school ging, groep 1 of 2, juf Els zei dat we de volgende dag iets moois mee moesten nemen. Ik nam een van mijn moeders porceleinen kopjes mee, zo’n mooie met bloemetjes. Aan het einde van de dag, toen we allemaal in de rij stonden om naar buiten te…

Lees verder

Verhaal insturen

    Naam:

    Mijn naam mag worden geplaatst bij het verhaal:

    E-mail *:

    Titel *:

    Verhaal *: